Over ons

Over Koogerduin en Primera Mets

Jaren geleden, in 1938, begonnen de opa en oma van Kees Mets met het familiebedrijf in Den Burg. Dit was een winkel met rookwaren, tijdschriften, kranten, boeken, etc. In de jaren ’60 zijn zij naar De Koog verhuisd en kwam de appartementenverhuur erbij.

In 1979 was het tijd voor een volgende generatie: Kees zijn ouders Cees sr. en Janny namen de zaak over. Zij verbouwden de hele boel in 1992; zowel het winkelpand als de appartementen werden opnieuw opgebouwd. In datzelfde jaar werd zoon Kees mede-eigenaar. In 2002 was het voor Cees en Janny tijd om afscheid te nemen van de zaak en sinds 2012 ben ik, Kim, erbij betrokken. Samen zijn we een goed team: Kees regelt alles in de winkel en ik zorg voornamelijk voor de verhuur.

De vakantiewoningen bevinden zich op een bijzonder plekje op het eiland: middenin het centrum van De Koog, maar met een plezierige, rustige tuin. In de kleinere appartementen boven de winkel heeft u vanaf het balkon uitzicht over de gezellige Dorpsstraat. Onze grote gemeenschappelijke tuin, die ook voor gasten beschikbaar is, is ideaal voor kleine kinderen. Door middel van een hek is de tuin afgesloten en kunnen kinderen veilig rondlopen en spelen. Wij hopen dat u er een fijne tijd hebt.

Tot ziens,
Kees en Kim Mets

Image

Vakantiewoningen Koogerduin

Familie Mets

Dorpsstraat 84/86

1796 BC De Koog - Texel